sâmbătă, 5 iulie 2014

Multumesc pentru amintiri

     "Faptul ca niciodata nu se mai intoarce este
ceea ce face viata atat de frumoasa."
                       -Emilie Dickinson


Un comentariu:

  1. E greu să spui în câteva cuvinte ce simti, ce gândesti, sau să depeni amintiri încremenite parcă, într-un colt nepătruns al sufletului, despre un om pentru care ai nutrit sentimente unice de dragoste, respect, încredere, mândrie, recunostintă... Timpului care s-a scurs fara el, nu i-a putut estompa personalitatea puternică, iar în ochii mintii, îl văd la fel de viu si tânăr... chiar dacă astăzi, el traieste intr-o alta lume. În amintirile mele, tata însemna reazămul familiei, cel care, într-o armonie ideală cu mama, ne îndruma si ne urmărea din umbră pasii, era "modelul" pe care mai mult sau mai putin constienti, eram "sortiti" a-l urma.
    Era un exemplu de ordine si echilibru, corectitudine si bunatate, un parinte cald si retinut in acelasi timp, un mare iubitor de natură, un om care trăia pentru a lăsa ceva durabil în urma sa ...Tata era omul din care izvora linistea si echilibrul familiei noastre.
    Într-o lume nebună în care poate ai suferit, să nu uiţi tata că ai avut mereu alături dragostea familiei, să nu uiti ca orice pas de departe al tau auzit ma facea sa sar in sus si sa strig cu imensa bucurie “vine tati”… Sa nu uiti sclipirea din ochii mei atunci cand incepeai sa imi spui povesti sau cand imi aduceai o ciocolata sau cand mare fiind imi spuneai atat de puternic si simplu "bravo"... Tati ai reuşit sa faci atatea lucruri frumoase in viata, ai putut sa depasesti atatea obstacole, ai trecut prin atatea intamplari, ai vazut si auzit atatea lucruri, tati ...mai aveam atat de multe de invat de la tine, as vrea sa iti zic ca inca mai ai de muncit cu mine… as mai avea atat de multe sa iti spun, să îţi ofer…

    RăspundețiȘtergere